Passa al contingut principal

100% el Llavaneres que NO volem

 -Article publicat a la Revista Municipal de juliol de 2022-

ERC començava la seva campanya electoral amb l'eslògan «100% Llavaneres». Tres anys després de les eleccions i amb una majoria absoluta aconseguida amb menys del 50% dels vots dels llavanerencs i llavanerenques no sabem ben bé a què es referien amb aquesta proclama.


Potser aquest 100% només inclou els membres d’una comunitat de veïns i veïnes als que l’Alcalde de Llavaneres ha regalat per decret unes piscines municipals en perfectes condicions per 3 € al mes, mentre que a la resta de la població ens condemna a fer servir unes piscines okupades, sense vestidors (ja que tenen amiant), amb uns lavabos portàtils a peu de bany (de dubtosa higiene) i sense servei de bar, pel mòdic preu de 175 € la temporada.


O potser aquest 100% no és prou gran per incloure el nostre teixit associatiu, el que ens ha omplert de vida els carrers amb un munt d’activitats any rere any de manera altruista. Un teixit associatiu que va morint poc a poc pel maltractament d’aquest Govern d’ERC que no ha sabut pagar allò que deu a les entitats i que ha provocat l’enterrament de les Barraques de festa major, tensionant les condicions per participar de les associacions. No són poques les veus d’entitats que se senten, com Els Banyuts i El Casal que han hagut de fer comunicats a les xarxes socials per intentar, desesperats, recuperar allò que els hi pertoca.


També és probable que aquest 100% no inclogui la resta de representants polítics de l’oposició que, amb els seus vots, representen a més del 50% dels votants de Llavaneres i que, ple rere ple, veuen com les seves propostes per millorar el poble cauen en sac foradat.


Aleshores ens preguntem: és aquest el Llavaneres que volem? Estem 100% segurs que no.


---

Segueix-nos a les xarxes socials!

Facebook @MovemLlavaneres

Twitter @LlavaneresMovem

Instagram @MovemLlavaneres

Telegram t.me/movemllavaneres

Mail movemllavaneres@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llavaneres: un pacte de vergonya per un sou indecent

Les eleccions municipals del 28 de maig van portar un canvi significatiu en el govern de Llavaneres, amb la victòria del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). La gent va expressar el seu desig de canvi i es va formar una majoria clara d'esquerres en els resultats. Malgrat això, el PSC va sorprendre a molts pactant amb la dreta del Partit Popular (PP) i amb Josep Ruiz, representant d'ACORD per Llavaneres. Això ha generat controvèrsia i crítiques entre la població. L'elecció del PSC com a partit guanyador va generar expectatives de canvi i esperances per a la població de Llavaneres. Amb cinc regidors electes, el PSC tenia l'oportunitat de liderar una nova etapa per al municipi. No obstant això, en comptes de formar una coalició amb forces d'esquerres com ERC i Movem Llavaneres, el PSC va optar per pactar amb la dreta representada pel PP i amb Josep Ruiz d'ACORD per Llavaneres. Aquest acord de govern ha suscitat preocupació i descontentament entre molts ciuta

El Programa Electoral de Movem Llavaneres - Eleccions 2023

 Ja estem en campanya electoral i ens fa molta il·lusió presentar-vos el programa que hem estat preparant durant tots aquests mesos.  Pensem que es important, quan votem, saber què proposen els partits.  CONSULTA EL PROGRAMA ELECTORAL COMPLERT:

De piscines, justícia i democràcia a Sant Andreu de Llavaneres

 A Llavaneres tenim un gran problema amb les piscines municipals. És ben sabut que des de fa molt anys, degut a una mala gestió del Governs passats, les piscines públiques que fem servir per a refrescar la forta calor que ens colpeja durant els estius ja no són propietat de l'Ajuntament, sinó d'un fons voltor. Tot seria "normal" (tot lo normal que pot ser que l'Ajuntament estigui okupant unes piscines) si el municipi no disposés d'un equipament propi amb piscines municipals, però la realitat és que des de fa uns mesos, concretament des del ple de febrer on s'extingia la concessió de les piscines de Sant Pere després de 31 anys, a Llavaneres disposem d'uns equipaments de titularitat pública amb piscines. Una zona que durant més de 3 dècades ha sigut gaudida pels veïns i veïnes de la Urbanització Llavaneres Port Residencial. És de justícia, doncs, que ara sigui tot el poble qui en gaudeixi d'aquesta zona que pertany a tots els llavanarencs i llavan