Passa al contingut principal

100% el Llavaneres que NO volem

 -Article publicat a la Revista Municipal de juliol de 2022-

ERC començava la seva campanya electoral amb l'eslògan «100% Llavaneres». Tres anys després de les eleccions i amb una majoria absoluta aconseguida amb menys del 50% dels vots dels llavanerencs i llavanerenques no sabem ben bé a què es referien amb aquesta proclama.


Potser aquest 100% només inclou els membres d’una comunitat de veïns i veïnes als que l’Alcalde de Llavaneres ha regalat per decret unes piscines municipals en perfectes condicions per 3 € al mes, mentre que a la resta de la població ens condemna a fer servir unes piscines okupades, sense vestidors (ja que tenen amiant), amb uns lavabos portàtils a peu de bany (de dubtosa higiene) i sense servei de bar, pel mòdic preu de 175 € la temporada.


O potser aquest 100% no és prou gran per incloure el nostre teixit associatiu, el que ens ha omplert de vida els carrers amb un munt d’activitats any rere any de manera altruista. Un teixit associatiu que va morint poc a poc pel maltractament d’aquest Govern d’ERC que no ha sabut pagar allò que deu a les entitats i que ha provocat l’enterrament de les Barraques de festa major, tensionant les condicions per participar de les associacions. No són poques les veus d’entitats que se senten, com Els Banyuts i El Casal que han hagut de fer comunicats a les xarxes socials per intentar, desesperats, recuperar allò que els hi pertoca.


També és probable que aquest 100% no inclogui la resta de representants polítics de l’oposició que, amb els seus vots, representen a més del 50% dels votants de Llavaneres i que, ple rere ple, veuen com les seves propostes per millorar el poble cauen en sac foradat.


Aleshores ens preguntem: és aquest el Llavaneres que volem? Estem 100% segurs que no.


---

Segueix-nos a les xarxes socials!

Facebook @MovemLlavaneres

Twitter @LlavaneresMovem

Instagram @MovemLlavaneres

Telegram t.me/movemllavaneres

Mail movemllavaneres@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

De piscines, justícia i democràcia a Sant Andreu de Llavaneres

 A Llavaneres tenim un gran problema amb les piscines municipals. És ben sabut que des de fa molt anys, degut a una mala gestió del Governs passats, les piscines públiques que fem servir per a refrescar la forta calor que ens colpeja durant els estius ja no són propietat de l'Ajuntament, sinó d'un fons voltor. Tot seria "normal" (tot lo normal que pot ser que l'Ajuntament estigui okupant unes piscines) si el municipi no disposés d'un equipament propi amb piscines municipals, però la realitat és que des de fa uns mesos, concretament des del ple de febrer on s'extingia la concessió de les piscines de Sant Pere després de 31 anys, a Llavaneres disposem d'uns equipaments de titularitat pública amb piscines. Una zona que durant més de 3 dècades ha sigut gaudida pels veïns i veïnes de la Urbanització Llavaneres Port Residencial. És de justícia, doncs, que ara sigui tot el poble qui en gaudeixi d'aquesta zona que pertany a tots els llavanarencs i llavan

Sant Andreu de Llavaneres: De cara a les municipals 2023

-Article publicat a la Revista Municipal d'abril de 2022- Entrem en la recta final per a les eleccions municipals del 2023. Tot i que sembla que quedi molt, un any passa molt ràpid i més en política. És normal veure com tots els grups de Sant Andreu de Llavaneres s’afanyen a fer veure que fan tot allò que no han fet durant els darrers 3 anys i les actuacions, actes i propostes esdevenen per tot arreu. Per sort, a Movem Llavaneres no ens cal córrer ara, estem treballant amb la mateixa intensitat que el primer dia que vam decidir presentar-nos per millorar la qualitat de vida de les persones del nostre municipi. En tot aquest temps, a banda de fiscalitzar tota la feina del Govern, assistir a totes les comissions i consells amb propostes vàlides i preocupar-nos pel dia a dia de la gent, hem preparat més de 15 mocions per a presentar al ple i hem fet propostes concretes per a que siguin realitzades al nostre municipi. Com a partit de la oposició hem aconseguit : - Que es fes realitat l