Passa al contingut principal

Un Pla d’Inversions monocromàtic a Llavaneres

- Article publicat a la Revista Municipal de juliol de 2021-

El passat mes de maig el Govern presentava, per sorpresa de la resta de grups del consistori, el seu Pla d’Inversions Municipal. Val a dir que és un pla ambiciós de 5,5 milions d’euros però que no ha tingut en compte aportacions de cap grup de l’oposició i recordem que aquesta suma el 53% dels vots de la població de Sant Andreu de Llavaneres.

Si ens centrem en el Pla és evident que, des de Movem Llavaneres, podem estar d’acord en la majoria de les actuacions que s’hi reflexen, no cal ser un visionari per veure les grans mancances que té a dia d’avui el nostre municipi. De fet inclou certes mesures com pot ser la renovació de voreres i vials, una mesura per la qual el nostre grup municipal ja va acordar per al pressupost de 2020 una partida que no va ser executada mai (podeu recuperar les preguntes que vam fer al respecte en els plens de març i abril de 2021) i que van acabar engreixant el romanent que, a dia d’avui, és de més de 7 milions d’euros (més de la meitat del pressupost anual de l’ajuntament!). Podríem parlar també dels punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, un altre dels reclams del nostre grup des de l’inici de mandat i que ara, amb les noves llei de canvi climàtic, s’ha de fer una realitat per la necessitat d’eliminar els vehicles de combustió.

Des de Movem Llavaneres sempre hem estat fent propostes per a millorar la vida de la ciutadania de Llavaneres, una mostra d’això son les 15 mocions que hem presentat al Ple de l’Ajuntament de Llavaneres en el que va de mandat, les esmenes que hem fet als pressupostos i totes i cadascuna de les aportacions que hem fet en tots i cadascun dels plans o licitacions que s’han presentat.


________________________________________________________________________________


Segueix-nos a les xarxes socials!


Facebook @MovemLlavaneres

Twitter @LlavaneresMovem

Instagram @MovemLlavaneres

Mail movemllavaneres@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llavaneres: un pacte de vergonya per un sou indecent

Les eleccions municipals del 28 de maig van portar un canvi significatiu en el govern de Llavaneres, amb la victòria del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). La gent va expressar el seu desig de canvi i es va formar una majoria clara d'esquerres en els resultats. Malgrat això, el PSC va sorprendre a molts pactant amb la dreta del Partit Popular (PP) i amb Josep Ruiz, representant d'ACORD per Llavaneres. Això ha generat controvèrsia i crítiques entre la població. L'elecció del PSC com a partit guanyador va generar expectatives de canvi i esperances per a la població de Llavaneres. Amb cinc regidors electes, el PSC tenia l'oportunitat de liderar una nova etapa per al municipi. No obstant això, en comptes de formar una coalició amb forces d'esquerres com ERC i Movem Llavaneres, el PSC va optar per pactar amb la dreta representada pel PP i amb Josep Ruiz d'ACORD per Llavaneres. Aquest acord de govern ha suscitat preocupació i descontentament entre molts ciuta

El Programa Electoral de Movem Llavaneres - Eleccions 2023

 Ja estem en campanya electoral i ens fa molta il·lusió presentar-vos el programa que hem estat preparant durant tots aquests mesos.  Pensem que es important, quan votem, saber què proposen els partits.  CONSULTA EL PROGRAMA ELECTORAL COMPLERT:

De piscines, justícia i democràcia a Sant Andreu de Llavaneres

 A Llavaneres tenim un gran problema amb les piscines municipals. És ben sabut que des de fa molt anys, degut a una mala gestió del Governs passats, les piscines públiques que fem servir per a refrescar la forta calor que ens colpeja durant els estius ja no són propietat de l'Ajuntament, sinó d'un fons voltor. Tot seria "normal" (tot lo normal que pot ser que l'Ajuntament estigui okupant unes piscines) si el municipi no disposés d'un equipament propi amb piscines municipals, però la realitat és que des de fa uns mesos, concretament des del ple de febrer on s'extingia la concessió de les piscines de Sant Pere després de 31 anys, a Llavaneres disposem d'uns equipaments de titularitat pública amb piscines. Una zona que durant més de 3 dècades ha sigut gaudida pels veïns i veïnes de la Urbanització Llavaneres Port Residencial. És de justícia, doncs, que ara sigui tot el poble qui en gaudeixi d'aquesta zona que pertany a tots els llavanarencs i llavan