Passa al contingut principal

Sant Andreu de Llavaneres: De cara a les municipals 2023

-Article publicat a la Revista Municipal d'abril de 2022-

Entrem en la recta final per a les eleccions municipals del 2023. Tot i que sembla que quedi molt, un any passa molt ràpid i més en política. És normal veure com tots els grups de Sant Andreu de Llavaneres s’afanyen a fer veure que fan tot allò que no han fet durant els darrers 3 anys i les actuacions, actes i propostes esdevenen per tot arreu. Per sort, a Movem Llavaneres no ens cal córrer ara, estem treballant amb la mateixa intensitat que el primer dia que vam decidir presentar-nos per millorar la qualitat de vida de les persones del nostre municipi. En tot aquest temps, a banda de fiscalitzar tota la feina del Govern, assistir a totes les comissions i consells amb propostes vàlides i preocupar-nos pel dia a dia de la gent, hem preparat més de 15 mocions per a presentar al ple i hem fet propostes concretes per a que siguin realitzades al nostre municipi.

Com a partit de la oposició hem aconseguit:

- Que es fes realitat l’adquisició dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics al municipi (tot i que encara no funciones i creiem que es podrien haver fet d’una manera més eficient).
- Plaques solars als edificis públics.
-Que es senyalitzin els camins escolars amb pictogrames per a persones TEA, la pacificació del trànsit a les entrades i sortides de les escoles, que es millori la qualitat de vida dels treballadors i treballadores dels serveis de recollida d’escombraries i neteja viària, la reactivació dels consells i comissions municipals, la millora salarial de les treballadores de les escoles bressol, la millora en la atenció psicològica per a joves degut als traumes post-COVID, la contractació d’una TEI per a l’escola i moltes més coses que ens deixem i que ens faria passar de línies en aquest article.

Com dèiem, ara no ens cal córrer, hem fet els deures amb els que ens vam comprometre al 2019 i continuarem treballant per presentar-nos al 2023 amb el cap ben alt i la sensació d’haver millorat una mica el nostre poble.

---

Segueix-nos a les xarxes socials!

Facebook @MovemLlavaneres

Twitter @LlavaneresMovem

Instagram @MovemLlavaneres

Telegram t.me/movemllavaneres

Mail movemllavaneres@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llavaneres: un pacte de vergonya per un sou indecent

Les eleccions municipals del 28 de maig van portar un canvi significatiu en el govern de Llavaneres, amb la victòria del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). La gent va expressar el seu desig de canvi i es va formar una majoria clara d'esquerres en els resultats. Malgrat això, el PSC va sorprendre a molts pactant amb la dreta del Partit Popular (PP) i amb Josep Ruiz, representant d'ACORD per Llavaneres. Això ha generat controvèrsia i crítiques entre la població. L'elecció del PSC com a partit guanyador va generar expectatives de canvi i esperances per a la població de Llavaneres. Amb cinc regidors electes, el PSC tenia l'oportunitat de liderar una nova etapa per al municipi. No obstant això, en comptes de formar una coalició amb forces d'esquerres com ERC i Movem Llavaneres, el PSC va optar per pactar amb la dreta representada pel PP i amb Josep Ruiz d'ACORD per Llavaneres. Aquest acord de govern ha suscitat preocupació i descontentament entre molts ciuta

El Programa Electoral de Movem Llavaneres - Eleccions 2023

 Ja estem en campanya electoral i ens fa molta il·lusió presentar-vos el programa que hem estat preparant durant tots aquests mesos.  Pensem que es important, quan votem, saber què proposen els partits.  CONSULTA EL PROGRAMA ELECTORAL COMPLERT:

De piscines, justícia i democràcia a Sant Andreu de Llavaneres

 A Llavaneres tenim un gran problema amb les piscines municipals. És ben sabut que des de fa molt anys, degut a una mala gestió del Governs passats, les piscines públiques que fem servir per a refrescar la forta calor que ens colpeja durant els estius ja no són propietat de l'Ajuntament, sinó d'un fons voltor. Tot seria "normal" (tot lo normal que pot ser que l'Ajuntament estigui okupant unes piscines) si el municipi no disposés d'un equipament propi amb piscines municipals, però la realitat és que des de fa uns mesos, concretament des del ple de febrer on s'extingia la concessió de les piscines de Sant Pere després de 31 anys, a Llavaneres disposem d'uns equipaments de titularitat pública amb piscines. Una zona que durant més de 3 dècades ha sigut gaudida pels veïns i veïnes de la Urbanització Llavaneres Port Residencial. És de justícia, doncs, que ara sigui tot el poble qui en gaudeixi d'aquesta zona que pertany a tots els llavanarencs i llavan