Passa al contingut principal

Fent balanç del 2020 a Sant Andreu de Llavaneres

  -Article publicat a la Revista Municipal de gener de 2021-


2020, l’any que tothom voldrà oblidar o el que passarà a la historia com el que va fer replantejar-nos el nostre dia a dia. Ara tothom parla de nova normalitat, però ningú sap del cert què significa aquesta nova normalitat. Des de Movem Llavaneres creiem que ha de passar per un estil de vida més sostenible i posant les persones al centre de les nostres prioritats.


Malgrat les dificultat d’aquest any terrorífic, el nostre grup ha continuat treballant per aconseguir millorar la vida de les llavanerenques i llavanerencs, coordinant-nos amb el govern en tot allò que hem cregut necessari i sent crítics amb allò que creiem que es podia millorar.


Fent balanç del que s’ha aconseguit des de Movem Llavaneres per a aquest 2020 volem destacar que, gràcies al nostre regidor, s’ha contractat els serveis d’una vetlladora per a l’Escola Jaume Llull, una necessitat que l’escola venia reclamant a la Generalitat sense obtindre resposta positiva; s’ha donat continuïtat al projecte Camins escolars (tal i com dúiem al nostre programa) amb el tancament a la circulació de vehicles a les hores d’entrada i sortida de l’Escola JLL, creiem en un poble més sostenible i segur per als vianants. Hem de lamentar, però, que la partida de 10.000€, que vam aconseguir incorporar al pressupost de 2020 per a fer l’estudi d’un hort solar al pàrquing de l’estació, es quedés sense fer servir i que farà engreixar, encara més, l’excessiu romanent que tenim al nostre ajuntament.


Per últim, volem felicitar la gran tasca de les voluntàries i voluntaris de la Comissió de la Cavalcada de Llavaneres. Realment va ser un muntatge meravellós que feia somniar als més menuts (i als més grans) i que ens feia oblidar, encara que fos per uns instants, aquest any catastròfic que hem viscut. Val a dir també que les mesures de seguretat i higiene van ser excepcionals. Malauradament, una gran part de la població no va poder gaudir d’aquest gran acte i encara sap més greu després de veure el resultat del muntatge. Estem segurs que aprendrem dels errors i aplicarem tots els esforços per a millorar els propers anys.


Us desitgem un gran 2021!




________________________________________________________________________________


Segueix-nos a les xarxes socials!


Facebook @MovemLlavaneres

Twitter @LlavaneresMovem

Instagram @MovemLlavaneres

Mail movemllavaneres@gmail.com


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llavaneres: un pacte de vergonya per un sou indecent

Les eleccions municipals del 28 de maig van portar un canvi significatiu en el govern de Llavaneres, amb la victòria del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). La gent va expressar el seu desig de canvi i es va formar una majoria clara d'esquerres en els resultats. Malgrat això, el PSC va sorprendre a molts pactant amb la dreta del Partit Popular (PP) i amb Josep Ruiz, representant d'ACORD per Llavaneres. Això ha generat controvèrsia i crítiques entre la població. L'elecció del PSC com a partit guanyador va generar expectatives de canvi i esperances per a la població de Llavaneres. Amb cinc regidors electes, el PSC tenia l'oportunitat de liderar una nova etapa per al municipi. No obstant això, en comptes de formar una coalició amb forces d'esquerres com ERC i Movem Llavaneres, el PSC va optar per pactar amb la dreta representada pel PP i amb Josep Ruiz d'ACORD per Llavaneres. Aquest acord de govern ha suscitat preocupació i descontentament entre molts ciuta

El Programa Electoral de Movem Llavaneres - Eleccions 2023

 Ja estem en campanya electoral i ens fa molta il·lusió presentar-vos el programa que hem estat preparant durant tots aquests mesos.  Pensem que es important, quan votem, saber què proposen els partits.  CONSULTA EL PROGRAMA ELECTORAL COMPLERT:

Movem Llavaneres porta al ple una moció per aplicar mesures que facilitin l'accessibilitat als actes del municipi

En una moció presentada per Movem Llavaneres al ple de gener, es van reclamar mesures per facilitar l'accessibilitat universal i la participació de qualsevol col·lectiu en els diferents actes que s'organitzin des del consistori Movem Llavaneres va presentar al ple de gener una moció on posava de manifest les dificultats d'algunes persones amb diferents trastorns cognitius i físics de poder gaudir dels actes que se celebren al municipi en les mateixes condicions que la resta de persones. Actualment hi ha al voltant d'un 2,8% de nens i nenes amb algun tipus de trastorn de l'espectre autista (TEA) i un 5,3% de la població pateix de mobilitat reduïda, si a això li sumem altres tipus de malalties, podem estar parlant d'un alt percentatge de la població que poden tindre dificultats a l'hora de gaudir d'espais comuns i actes festius que puguem realitzar a Sant Andreu de Llavaneres. A la moció es reclamen accions i mesures per fer més inclusius els actes i millo