Passa al contingut principal

Comencem una nova dècada a Llavaneres amb un nou pressupost més just

-Article publicat a la Revista Municipal de gener de 2020-

Sant Andreu de Llavaneres inicia una nova dècada amb uns pressupostos aprovats en els que, malgrat la majoria absoluta d’ERC, Movem Llavaneres ha tingut un paper fonamental per a que siguin uns pressupostos més socials i més justos per als llavanarencs i llavanarenques.


En el període d’elaboració dels pressupostos, el nostre grup municipal va fer un seguit de 12 suggeriments que incloïen les àrees de Via Pública, per a millorar la mobilitat de les persones amb mobilitat reduïda i garantir la neteja, la de Medi Ambient, per fer de Llavaneres un lloc més sostenible, l’Educació, per a millorar la vida dels nostres menors a les escoles, la de Joventut, per que entenem que els joves han de tindre les millors oportunitats per a fer front a aquesta societat que tot sovint els aparta i no els hi dona oportunitats, la de Participació Ciutadana, ja que el millor actiu que té el nostre municipi són les persones i la seva opinió és el més important, i la de Serveis Generals, per a garantir que els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Llavaneres recuperin el poder adquisitiu que se’ls hi va demanar perdre durant els anys més agressius de la crisi amb la congelació del sous. Realment creiem que aquestes aportacions són necessàries per a deixar de banda uns pressupostos continuistes i apropar-los més a una manera de veure el poble amb una mirada més propera, social i mediambiental.


De les 12 esmenes presentades per Movem Llavaneres, el Govern va incloure 8. 8 propostes que anaven dins dels nostre programa electoral i que, totes aquelles persones que van dipositar la seva confiança en nosaltres, veuran com mica en mica el nostre compromís es va fent realitat. I és que, fent una oposició constructiva, també es poden aconseguir fer bones polítiques.Segueix-nos a les xarxes socials!

Facebook @MovemLlavaneres

Twitter @LlavaneresMovem
Instagram @MovemLlavaneres
Mail movemllavaneres@gmail.com


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llavaneres: un pacte de vergonya per un sou indecent

Les eleccions municipals del 28 de maig van portar un canvi significatiu en el govern de Llavaneres, amb la victòria del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). La gent va expressar el seu desig de canvi i es va formar una majoria clara d'esquerres en els resultats. Malgrat això, el PSC va sorprendre a molts pactant amb la dreta del Partit Popular (PP) i amb Josep Ruiz, representant d'ACORD per Llavaneres. Això ha generat controvèrsia i crítiques entre la població. L'elecció del PSC com a partit guanyador va generar expectatives de canvi i esperances per a la població de Llavaneres. Amb cinc regidors electes, el PSC tenia l'oportunitat de liderar una nova etapa per al municipi. No obstant això, en comptes de formar una coalició amb forces d'esquerres com ERC i Movem Llavaneres, el PSC va optar per pactar amb la dreta representada pel PP i amb Josep Ruiz d'ACORD per Llavaneres. Aquest acord de govern ha suscitat preocupació i descontentament entre molts ciuta

El Programa Electoral de Movem Llavaneres - Eleccions 2023

 Ja estem en campanya electoral i ens fa molta il·lusió presentar-vos el programa que hem estat preparant durant tots aquests mesos.  Pensem que es important, quan votem, saber què proposen els partits.  CONSULTA EL PROGRAMA ELECTORAL COMPLERT:

De piscines, justícia i democràcia a Sant Andreu de Llavaneres

 A Llavaneres tenim un gran problema amb les piscines municipals. És ben sabut que des de fa molt anys, degut a una mala gestió del Governs passats, les piscines públiques que fem servir per a refrescar la forta calor que ens colpeja durant els estius ja no són propietat de l'Ajuntament, sinó d'un fons voltor. Tot seria "normal" (tot lo normal que pot ser que l'Ajuntament estigui okupant unes piscines) si el municipi no disposés d'un equipament propi amb piscines municipals, però la realitat és que des de fa uns mesos, concretament des del ple de febrer on s'extingia la concessió de les piscines de Sant Pere després de 31 anys, a Llavaneres disposem d'uns equipaments de titularitat pública amb piscines. Una zona que durant més de 3 dècades ha sigut gaudida pels veïns i veïnes de la Urbanització Llavaneres Port Residencial. És de justícia, doncs, que ara sigui tot el poble qui en gaudeixi d'aquesta zona que pertany a tots els llavanarencs i llavan