Passa al contingut principal

Fent camí cap a la nova normalitat a Sant Andreu de Llavaneres

-Article publicat a la Revista Municipal de juliol de 2020-

El passat 14 de març ens va canviar la vida a totes. Es decretava l'Estat d'Alarma i ens confinaven a les nostres llars durant més de noranta dies. A hores d’ara, encara no coneixem l'impacte social, de salut, econòmic i totes les conseqüències derivades a partir d'aquesta pandèmia però sí que sabem que les repercussions seran esfereïdores per a la major part de la població. 

 

Fa uns dies, tornem a sentir a les notícies que s'han  incrementat el nombre de casos positius, per tant no podem baixar la guàrdia. Ara més que mai, ens cal mostrar la part més humana de cadascú de nosaltres: per responsabilitat, prudència, consciència social  i  solidaritat, perquè només d'aquesta manera aconseguirem, entre tots, frenar la pandèmia.   

                                         

Amb  la voluntat de treballar per  fer front a la situació que estem vivint, en el Ple Municipal celebrat el passat dimarts 30 de juny, vam presentar 5 mocions amb l’objectiu de generar  compromís amb la resta de formacions polítiques  i reclamar a l’Estat i a la Generalitat més recursos per pal·liar les conseqüències  de la COVID-19.

Entre les mocions presentades es van aprovar les següents:

-          Per a una millora del Sistema Educatiu post-COVID

-          Per  fer una auditoria independent a les residències

-          Per un pacte del Dret de l’Habitatge

-          Per a la millora en la inversió de la previsió d’incendis.

Des de Movem Llavaneres volem donar el nostre condol a totes les famílies que han perdut alguna persona propera i a totes les que s'han vist afectades per la COVID-19. Seguirem treballant junts,  per ajudar a vèncer aquesta pandèmia.  
Segueix-nos a les xarxes socials!

Facebook @MovemLlavaneres

Twitter @LlavaneresMovem
Instagram @MovemLlavaneres
Mail movemllavaneres@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Llavaneres: un pacte de vergonya per un sou indecent

Les eleccions municipals del 28 de maig van portar un canvi significatiu en el govern de Llavaneres, amb la victòria del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). La gent va expressar el seu desig de canvi i es va formar una majoria clara d'esquerres en els resultats. Malgrat això, el PSC va sorprendre a molts pactant amb la dreta del Partit Popular (PP) i amb Josep Ruiz, representant d'ACORD per Llavaneres. Això ha generat controvèrsia i crítiques entre la població. L'elecció del PSC com a partit guanyador va generar expectatives de canvi i esperances per a la població de Llavaneres. Amb cinc regidors electes, el PSC tenia l'oportunitat de liderar una nova etapa per al municipi. No obstant això, en comptes de formar una coalició amb forces d'esquerres com ERC i Movem Llavaneres, el PSC va optar per pactar amb la dreta representada pel PP i amb Josep Ruiz d'ACORD per Llavaneres. Aquest acord de govern ha suscitat preocupació i descontentament entre molts ciuta

El Programa Electoral de Movem Llavaneres - Eleccions 2023

 Ja estem en campanya electoral i ens fa molta il·lusió presentar-vos el programa que hem estat preparant durant tots aquests mesos.  Pensem que es important, quan votem, saber què proposen els partits.  CONSULTA EL PROGRAMA ELECTORAL COMPLERT:

De piscines, justícia i democràcia a Sant Andreu de Llavaneres

 A Llavaneres tenim un gran problema amb les piscines municipals. És ben sabut que des de fa molt anys, degut a una mala gestió del Governs passats, les piscines públiques que fem servir per a refrescar la forta calor que ens colpeja durant els estius ja no són propietat de l'Ajuntament, sinó d'un fons voltor. Tot seria "normal" (tot lo normal que pot ser que l'Ajuntament estigui okupant unes piscines) si el municipi no disposés d'un equipament propi amb piscines municipals, però la realitat és que des de fa uns mesos, concretament des del ple de febrer on s'extingia la concessió de les piscines de Sant Pere després de 31 anys, a Llavaneres disposem d'uns equipaments de titularitat pública amb piscines. Una zona que durant més de 3 dècades ha sigut gaudida pels veïns i veïnes de la Urbanització Llavaneres Port Residencial. És de justícia, doncs, que ara sigui tot el poble qui en gaudeixi d'aquesta zona que pertany a tots els llavanarencs i llavan